30 september 2020

Gezellige speelochtend gaat niet door

In De Zandvoortse Courant van deze week staat in de rubriek 'Met oog en oor de badplaats door' een aankondiging voor een speelochtend op 7 oktober. Helaas heeft organisator Esther Groenheide vandaag moeten besluiten om deze ochtend tot nader orde uit te stellen.

In de landelijke Week van de Opvoeding wilde Esther Groenheide op woensdag 7 oktober een leuke speelochtend organiseren voor kinderen tot 4 jaar. Binnen het initiatief Buurtgezinnen zouden, in samenwerking met The Dance Academy, op de locatie Kamerlingh Onnesstraat 40, leuke activiteiten worden georganiseerd voor de kleintjes. Echter vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnamen heeft zij besloten om deze ochtend uit te stellen. Zodra het weer kan, komt er een nieuwe datum voor dit leuke initiatief. De ouders die hun kind(eren) via de e-mail hadden aangemeld worden persoonlijk op de hoogte gehouden.

Bij de ouders die zichzelf, samen met hun kind(eren), hadden aangemeld voor deze speelochtend wordt een ‘goodie bag’ langs gebracht met daarin informatie over Buurtgezinnen plus iets leuks voor het kind en een waardebon voor een les peuterdans.

Deel dit artikel via: