31 juli 2020

Beeld: Beachcam Zandvoort

Toegangswegen naar Zandvoort wegens grote drukte afgesloten

Door het zomerse weer willen vandaag heel veel mensen genieten van het strand. In de loop van de middag zijn in Zandvoort en Bloemendaal alle parkeerplaatsen volgelopen. Vanwege de drukte heeft de gemeente daarom besloten om de toegangswegen richting Zandvoort af te sluiten.  

Vanmorgen werd al snel duidelijk dat door de drukte richting Zandvoort het moeilijk zou worden om de coronamaatregelen te blijven naleven. De gemeente was hierop voorbereid en nadat werd geconstateerd dat er veel drukte en stilstaande auto's in Zandvoort werden waargenomen, is uit veiligheidsoverwegingen besloten om de toegangswegen naar Zandvoort en Bloemenaal aan Zee af te sluiten. De mensen die in Zandvoort zijn wordt geadviseerd om nog lekker te blijven en te genieten van het strand en de zee, zodat straks de uittocht enigszins gefaseerd kan plaatsvinden.

Ook de NS heeft vooraf maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de treinen en perrons niet overvol zouden raken. Tot vanavond 23.00 uur blijven er zes treinen per uur rijden. 

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws