06 november 2019

Herinnering en troost tijdens Lichtjesavond

Ondanks het druilige weer werd de vierde editie van de Lichtjesavond op de algemene begraafplaats Noorderduin Zandvoort door honderden nabestaanden bezocht. Iedereen was het erover eens dat de Lichtjesavond een waardevolle traditie is geworden waar niet alleen de herdenking centraal staat maar het ook een rustpunt en samenzijn is geworden tijdens deze donkere dagen.

De beheerder van de begraafplaats Michael Lijnzaat had samen met de begraafplaatscommissie, Uitvaartzorgcentrum Zandvoort (UZZ) en met hulp van vrijwilligers veel aandacht besteed aan het sfeervol verlichten van de begraafplaats.

De grote opkomst was zeer gemêleerd; van jong tot oud waren aanwezig om alleen of met elkaar hun dierbaren te gedenken. Burgemeester Moolenburgh en zijn vrouw waren samen met wethouder Joop Berendsen voor de 1ste keer aanwezig en vonden de lichtjesavond zeer indrukwekkend.

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws