22 oktober 2019

Kandidaten bekend voor verkiezing 
Onderneming van het Jaar 2019

De afgelopen weken kon iedereen in Zandvoort kandidaten aanmelden voor de verkiezing van Onderneming van het Jaar 2019. Ruim 450 mensen namen de moeite om gezamenlijk ca. 39 verschillende bedrijven in te dienen. Hieruit heeft de organisatie een shortlist gemaakt waar uiteindelijk negen kandidaten, verdeeld over drie categorieën, uit zijn voortgekomen.

De genomineerden zijn:

Categorie Horeca
Eetcafé ’t Sand - Kerkstraat
Noble Tree Café - Raadhuisplein
Zizo Lounge Sushi restaurant – Palace Hotel

Categorie Retail
ABC & Meer – Haltestraat
De Dierenwinkel van Zandvoort – Engelbertsstraat
Sea Optiek – Haltestraat

Categorie Overige
Certainty Raceteam – Circuit Zandvoort
Fotostudio Zandvoort – Max Planckstraat
Zandvoort Makelaars – Passage

De komende weken kan er gestemd worden via de website beachpromotion.nl of via de Zandvoort App. Ook kan er gestemd worden via het stembriefje in de Zandvoortse Courant.

Per categorie wordt degene met de meeste stemmen winnaar van de categorie. Wie de overall winnaar wordt, wordt mede bepaald door een vakjury, bestaande uit gerenommeerde ondernemers uit Zandvoort. De stemverdeling en de jurywaardering wegen beide mee wie van de drie categoriewinnaars uiteindelijk de fraaie wisseltrofee het ‘Haringmeisje’ een jaar lang in bezit krijgt.

Ondernemersgala
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Ondernemersgala, dat op donderdag 14 november aanstaande opnieuw in strandpaviljoen de Haven van Zandvoort georganiseerd zal worden. Deze gala-avond wordt in opdracht van de gemeente georganiseerd en is voor alle ondernemers gratis te bezoeken.

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws