21 oktober 2019

Nachtelijke schietpartij in Zandvoort Nieuw Noord

In de nacht van zondag op maandag heeft in de Keesomstraat een schietincident plaatsgevonden. Rond 01.15 uur hoorden meerdere getuigen schoten.

Buurtbewoners hebben meerdere schoten gehoord. In de nabijheid van een van de flatgebouwen en op een naastgelegen parkeerterrein zijn diverse kogelhulzen gevonden. Ook hebben meerdere auto's schade opgelopen. Een auto werd getroffen door een kogel waarbij een zijruit aan diggelen ging. De recherche heeft in de loop van de nacht nog sporenonderzoek gedaan in de buurt. Vooralsnog zijn er echter nog geen slachtoffers aangetroffen.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over dit incident. Heeft u iets of iemand gezien in de nacht van zondag op maandag in de omgeving van de Keesomstraat tussen 00.50 en 01.20 uur? Heeft u andere informatie die verband houden met het schietincident? Dan kunt u zich melden bij de recherche in Haarlem via tel.  0900-8844 of via een contactformulier op de website van de politie. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel. 0800-7000.

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws