08 april 2019

Avondje lachen, gieren, brullen met toneelvereniging Wim Hildering

Vrijdag 12 en zaterdag 13 april speelt toneelvereniging Wim Hildering het stuk '1,2,3 HOPPA' in theater De Krocht. Het is een blijspel geschreven door Anke Steffers en geregisseerd door Kick Boomgaard.

In dit komische toneelstuk wordt de toeschouwer meegenomen met vier collega's die een week gaan survivallen als teambuildingsactiviteit. Deze vier collega's hebben allemaal zo hun eigenaardigheden. Denk hierbij aan smetvrees, een matige conditie, teveel enthousiasme en een manager die moeite heeft met loslaten. Zij worden bijgestaan door een drill-instructrice die ze bijna tot wanhoop drijft...

Bent u ook zo benieuwd wat er zich allemaal in het bos af gaat spelen? Ga dan vrijdag of zaterdag naar theater De Krocht en beleef een avondje lachen, gieren en brullen! Kaarten voor 1, 2, 3 HOPPA zijn voor € 7,50 per stuk te koop bij Bruna Balkenende. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, worden die verkocht aan de deur van het theater aan de Grote Krocht.

 

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws