03 oktober 2018

Agenda raadsvergaderingen

De raadscommissie komt bijeen op dinsdag, woensdag 10 oktober (met eventuele uitloop naar 11 oktober) en woensdag 17 oktober. U kunt inspreken over de inhoudelijke onderwerpen op de agenda’s van 10 en 17 oktober; aanmelden vooraf hoeft niet.

 

Raadscommissie dinsdag 9 oktober 2018 20.00 uur
- Dialoognotitie Watertorenplein
BESLOTEN BIJEENKOMST - GEEN PUBLIEK - GEEN UITZENDING
 

Raadscommissie woensdag 10 oktober 2018 20.00 uur
- (inbreng burger) Plaatsing jongeren ontmoetingsplaats in Linnaeusstraat
Buurtgroep Linnaeusstraat wil inspreken over de mogelijke plaatsing van een container dat dient als jongeren ontmoetingsplek in de Linnaeusstraat. Ook wil de buurtgroep duidelijkheid over de exacte locatie en een vast contactpersoon om in gesprek te gaan met de buurt en hen te informeren.

- Benoeming leden Raad van Toezicht Stichting Openbaar primair onderwijs Zuid-Kennemerland
De raad wordt gevraagd om in te stemmen met de benoeming van de twee nieuwe leden. Om privacyredenen liggen de c.v.'s voor de raadsleden ter inzage bij de griffie.

- Verzoeken verlenging Erfpacht Passage en P-terrein Van Fenemaplein
Een aantal erfpachters heeft zich tot de gemeenteraad gewend met het verzoek de erfpacht op hun gronden te verlengen nu deze in 2019 afloopt.

- Uitvoeringsprogramma van het Raadsprogramma Zandvoort 2018 - 2022
(vervolg op 11 oktober, zo nodig)

 

Raadscommissie woensdag 17 oktober 2018 20.00 uur
- Ontwerpbegroting 2019

De bijeenkomsten vinden plaats in het raadhuis. De entree is aan het Raadhuisplein. De deuren gaan om 19.30 uur open.

De agenda’s kunnen voor aanvang van de vergaderingen nog wijzigen. U vindt de meest recente agenda’s en alle informatie op de website van de gemeente. Klik HIER voor de directe link.

De bijeenkomsten op 10/11 en 17 oktober worden via de gemeentelijke website rechtstreeks uitgezonden (in beeld en geluid).

 

 

Deel dit artikel via:Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws